Porkkanapata
Tarjoile suosikkiriisisi kanssa ja saadaksesi enemmän tulisuutta lisää hienonnettua chiliä tarjoilun yhteydessä.
500g | Porkkanaa |
2kpl | Salottisipulia |
0,5kpl | Valkosipulia |
2rkl | Rypsiöljyä |
2tl | Currypastaa, punaista |
4dl | Vettä |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
4dl | Kookosmaitoa 1 purkki |
100g | Papuja, vihreitä, pitkiä |
Suolaa, valkopippuria |
- Kuori porkkanat, sipulit ja valkosipuli.
- Leikkaa porkkana 2-3 cm:n paloiksi, sipuli renkaiksi ja valkosipuli hienoksi tai purista.
- Kuullota porkkanat, sipuli ja valkosipuli rypsiöljyssä isossa paistinpannussa.
- Kuullota lopuksi vielä currypasta, kaada päälle vettä ja lisää liemikuutio ja anna kiehua noin 15 minuuttia.
- Kaada tämän jälkeen päälle 1 purkki kookosmaitoa ja pavut, keitä vielä 4-5 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan.
- Tarjoile suosikkiriisisi kanssa ja saadaksesi enemmän tulisuutta lisää hienonnettua chiliä tarjoilun yhteydessä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.