Kasvisreseptit

Punainen vesimeloni-fetasalaatti

Syötkö silmilläsi? Tätä ei vain kerta kaikkiaan voi olla syömättä! Värikäs, raikas, helppo, kevyt. Sellaisenaan alkupalaksi tai lisukkeeksi.
(0)
(647)
Tulosta
1kplVesimeloni
2kplPunasipuli
200gNärpiön Vihanneksen favorino tomaatti
200gFetajuusto
1rasiaRucolakrassi
2rklOliiviöljy
1rklValkoviinietikka
1tlSuola
1tlSokeri
  1. Sekoita kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka, sokeri ja suola.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli, lisää punasipulit kulhoon.
  3. Kuori ja kuutioi vesimeloni, lisää vesimelonit kulhoon.
  4. Viipaloi tomaatit ja lisää ne kulhoon.
  5. Kasaa salaatti tarjoilukulhoon kerroksittain.
  6. Ensin vesimelonia ja punasipulia.
  7. Seuraavaksi fetaa ja rucolakrassia.
  8. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi fetajuustoa ja rucolakrassia.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.