Punainen vesimeloni-fetasalaatti
Syötkö silmilläsi? Tätä ei vain kerta kaikkiaan voi olla syömättä! Värikäs, raikas, helppo, kevyt. Sellaisenaan alkupalaksi tai lisukkeeksi.
1kpl | Vesimeloni |
2kpl | Punasipuli |
200g | Närpiön Vihanneksen favorino tomaatti |
200g | Fetajuusto |
1rasia | Rucolakrassi |
2rkl | Oliiviöljy |
1rkl | Valkoviinietikka |
1tl | Suola |
1tl | Sokeri |
- Sekoita kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka, sokeri ja suola.
- Kuori ja suikaloi punasipuli, lisää punasipulit kulhoon.
- Kuori ja kuutioi vesimeloni, lisää vesimelonit kulhoon.
- Viipaloi tomaatit ja lisää ne kulhoon.
- Kasaa salaatti tarjoilukulhoon kerroksittain.
- Ensin vesimelonia ja punasipulia.
- Seuraavaksi fetaa ja rucolakrassia.
- Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi fetajuustoa ja rucolakrassia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.