Kategoriat

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeaksi paahtuneet juurekset ja suolainen halloumijuusto ovat ihania yhdessä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen
  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeaksi paahtuneet juurekset ja suolainen halloumijuusto ovat ihania yhdessä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen
  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.

Äänet: 3
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Parsakaalipiirakka
Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakka intialaisilla mauilla.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Bananchokladvåfflor
Banaani-suklaavohveleita kookoskermalla & suklaakastikkeella

Jälkruoka joka saa veden kielelle!

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Vegaaninen pasta-annos!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kurkkusmoothie

Ihanan raikas smoothie sopii aamiaiselle tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gazpacho-smoothie

Kokeile Gazpacho-smoothieta välipalana tai tarjoile ruokahalun herättävänä alkuruokana.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Uniikki luomus – kokeile ja ihastu | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Zucchini-avocado salaatti

Uniikki luomus – kokeile ja ihastu!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Mahtava raaka salaatti
Raaka ja eloisa vihersalaatti

Ihana salaatti missä fenkolia, omenaa ja pinaattia.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paras kurkkusäilykeresepti.
Kurkkusäilyke

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja jotka säilyvät kauan jääkaapissa!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 2
Arvostelu: 2
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider