Kategoriat

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeaksi paahtuneet juurekset ja suolainen halloumijuusto ovat ihania yhdessä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen
  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeaksi paahtuneet juurekset ja suolainen halloumijuusto ovat ihania yhdessä.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen
  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Juurespyttipannu halloumilla
Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt (200 g) Halloumijuustoa
n. 1kg juureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rkl majoneesia
2rkl Ranskankermaa
1pieni Valkosipulinkynsi
2tl Sitruunamehua
ripaus Suolaa
ripaus Mustapippuria
3kpl Kananmunaa
Öljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Vegeviettelys -Blogivegeviettelys -blogi

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider