
![]() |
Kahden kaalin kasvispannu
Tämä on nopea ja ravitseva ruoka niin arkeen kuin juhlaan. Saat reseptiin vaihtelua, vaihtamalla mantelit cashewpähkinään. Parhaan tuloksen saat valurautapannulla. Soveltuu mainiosti myös ketogeeniseen ruokavalioon.
Tästä ei arkiruoka helpommaksi muutu! Tämä on parasta ja maukkainta ravitsevaa pikaruokaa hetkiin, jolloin et jaksa tai ei ole aikaa kokata.
|
|
![]() |
Kahden kaalin kasvispannu
Tämä on nopea ja ravitseva ruoka niin arkeen kuin juhlaan. Saat reseptiin vaihtelua, vaihtamalla mantelit cashewpähkinään. Parhaan tuloksen saat valurautapannulla. Soveltuu mainiosti myös ketogeeniseen ruokavalioon.
Tästä ei arkiruoka helpommaksi muutu! Tämä on parasta ja maukkainta ravitsevaa pikaruokaa hetkiin, jolloin et jaksa tai ei ole aikaa kokata.
|
![]() |

Kahden kaalin kasvispannu
Tämä on nopea ja ravitseva ruoka niin arkeen kuin juhlaan. Saat reseptiin vaihtelua, vaihtamalla mantelit cashewpähkinään. Parhaan tuloksen saat valurautapannulla. Soveltuu mainiosti myös ketogeeniseen ruokavalioon.
2isoa siivua | Punakaalia |
3-4vartta | Lehtikaalia |
1/4kpl | Kesäkurpitsaa |
1pieni | Suippopaprika |
1/4kpl | Purjoa |
2-3rkl | Oliiviöljyä |
1/3tl | Kurkuma jauhetta |
Merisuolaa |
Chili jauhetta |
1tl | Kookossokeria |
3kourallista | Manteleita |
- Lämmitä pannu.
- Mittaa oliiviöljy pannulle.
- Poista lehtikaalista lehden ruodit ja pilko kaikki kasvikset pannulle.
- Lisää mantelit ja mausteet.
- Paista välillä sekottaen n 10 min.
- Nauti sellaisenaan tai tarjoile hummuksen kanssa.