Kategoriat

Vaikeusaste

Mausteinen kasviswok
Mausteinen kasviswok valmistuu nopeasti. Voit käyttää wokkiin lähes mitä tahansa kasviksia, tämä on nimittäin mitä mainiointa hävikintorjuntaruokaa. Tärkeää on, ettet kypsennä kasviksia ylikypsiksi, niihin pitää jäädä sopivasti pureskeltavuutta.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasviswok on nopea ja herkullisen mausteinen ruoka. Tarjoile wokki vaihteeksi keitetyn kotimaisen ohran kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Sipuli
3 Porkkanaa
100g Herkkusieniä
1 Suippopaprika
100g kiinankaalia
Öljyä
½dl appelsiinimarmeladia
2rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 Valkosipulinkynttä
1rkl Srirachaa
2rkl soijakastiketta
2rkl Valkoviinietikkaa
1rkl Maizenaa
½rkl Seesamiöljyä
tuoretta korianteria
Tuoretta chiliä
  1. Aloita esivalmistelemalla kasvikset.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se suikaleiksi.
  3. Kuori porkkanat ja leikkaa ne siivuiksi.
  4. Leikkaa myös herkkusienet siivuiksi, suippopaprikat renkaiksi ja kiinankaali reiluiksi suupaloiksi.
  5. Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulinkynnet kastiketta varten.
  6. Kuumenna loraus öljyä wokissa ja kuullota sipulia ja porkkanaa muutama minuutti.
  7. Lisää herkkusienet ja jatka kuullottamista parin minuutin ajan.
  8. Lisää suippopaprikat ja kiinankaalit ja kuullota hetki.
  9. Sekoita keskenään appelsiinimarmeladi, raastettu inkivääri, hienonnetut valkosipulinkynnet, sriracha, soijakastike, valkoviinietikka, maizena ja seesamiöljy.
  10. Kaada kastike pannulle kasvisten perään ja anna kiehahtaa.
  11. Tarkista wokin maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  12. Viimeistele kasviswok hienonnetulla korianterilla sekä hienonnetulla tuoreella chilillä ja tarjoile esimerkiksi keitetyn ohran kanssa.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Mausteinen kasviswok
Mausteinen kasviswok valmistuu nopeasti. Voit käyttää wokkiin lähes mitä tahansa kasviksia, tämä on nimittäin mitä mainiointa hävikintorjuntaruokaa. Tärkeää on, ettet kypsennä kasviksia ylikypsiksi, niihin pitää jäädä sopivasti pureskeltavuutta.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kasviswok on nopea ja herkullisen mausteinen ruoka. Tarjoile wokki vaihteeksi keitetyn kotimaisen ohran kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1 Sipuli
3 Porkkanaa
100g Herkkusieniä
1 Suippopaprika
100g kiinankaalia
Öljyä
½dl appelsiinimarmeladia
2rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 Valkosipulinkynttä
1rkl Srirachaa
2rkl soijakastiketta
2rkl Valkoviinietikkaa
1rkl Maizenaa
½rkl Seesamiöljyä
tuoretta korianteria
Tuoretta chiliä
  1. Aloita esivalmistelemalla kasvikset.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se suikaleiksi.
  3. Kuori porkkanat ja leikkaa ne siivuiksi.
  4. Leikkaa myös herkkusienet siivuiksi, suippopaprikat renkaiksi ja kiinankaali reiluiksi suupaloiksi.
  5. Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulinkynnet kastiketta varten.
  6. Kuumenna loraus öljyä wokissa ja kuullota sipulia ja porkkanaa muutama minuutti.
  7. Lisää herkkusienet ja jatka kuullottamista parin minuutin ajan.
  8. Lisää suippopaprikat ja kiinankaalit ja kuullota hetki.
  9. Sekoita keskenään appelsiinimarmeladi, raastettu inkivääri, hienonnetut valkosipulinkynnet, sriracha, soijakastike, valkoviinietikka, maizena ja seesamiöljy.
  10. Kaada kastike pannulle kasvisten perään ja anna kiehahtaa.
  11. Tarkista wokin maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  12. Viimeistele kasviswok hienonnetulla korianterilla sekä hienonnetulla tuoreella chilillä ja tarjoile esimerkiksi keitetyn ohran kanssa.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Mausteinen kasviswok
Mausteinen kasviswok valmistuu nopeasti. Voit käyttää wokkiin lähes mitä tahansa kasviksia, tämä on nimittäin mitä mainiointa hävikintorjuntaruokaa. Tärkeää on, ettet kypsennä kasviksia ylikypsiksi, niihin pitää jäädä sopivasti pureskeltavuutta.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1 Sipuli
3 Porkkanaa
100g Herkkusieniä
1 Suippopaprika
100g kiinankaalia
Öljyä
½dl appelsiinimarmeladia
2rkl raastettua tuoretta inkivääriä
2 Valkosipulinkynttä
1rkl Srirachaa
2rkl soijakastiketta
2rkl Valkoviinietikkaa
1rkl Maizenaa
½rkl Seesamiöljyä
tuoretta korianteria
Tuoretta chiliä

Ohjeet

  1. Aloita esivalmistelemalla kasvikset.
  2. Kuori sipuli ja leikkaa se suikaleiksi.
  3. Kuori porkkanat ja leikkaa ne siivuiksi.
  4. Leikkaa myös herkkusienet siivuiksi, suippopaprikat renkaiksi ja kiinankaali reiluiksi suupaloiksi.
  5. Raasta inkivääri ja hienonna valkosipulinkynnet kastiketta varten.
  6. Kuumenna loraus öljyä wokissa ja kuullota sipulia ja porkkanaa muutama minuutti.
  7. Lisää herkkusienet ja jatka kuullottamista parin minuutin ajan.
  8. Lisää suippopaprikat ja kiinankaalit ja kuullota hetki.
  9. Sekoita keskenään appelsiinimarmeladi, raastettu inkivääri, hienonnetut valkosipulinkynnet, sriracha, soijakastike, valkoviinietikka, maizena ja seesamiöljy.
  10. Kaada kastike pannulle kasvisten perään ja anna kiehahtaa.
  11. Tarkista wokin maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  12. Viimeistele kasviswok hienonnetulla korianterilla sekä hienonnetulla tuoreella chilillä ja tarjoile esimerkiksi keitetyn ohran kanssa.

Kokkisi oli

Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri

Testaa seuraavaksi

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Marjacrumble eli murupaistos

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider