Kasvisreseptit

Paholaisen hillo - Makea ja tulinen!

Paholaisen hillo – täydellinen lisuke moniin aterioihin! Tämä paholaisen hillo -resepti on saanut suurta suosiota, eikä suotta! Paholaisen hillo on monikäyttöinen lisuke, joka sopii täydellisesti eri ruokien, juustojen ja jopa jäätelön kanssa. Helppo valmistaa ja täynnä makua – ihastut tähän herkulliseen yhdistelmään tulisuudesta ja makeudesta. Vinkki: Valmista kerralla tuplasatsi, sillä tämä herkullinen lisuke katoaa nopeasti! Kokeile itse ja nauti tästä klassikkomautikkaasta reseptistä!
(10)
(17069)
Tulosta
800gKotimaisia kypsiä tomaatteja
4kplIsoa kotimaista paprikaa
4kplKotimaista punaista chiliä
8kplValkosipulinkynttä
1tlSuolaa
1tlMurskattua mustapippuria
0,5dlEtikkaa
2,5dlHillosokeria
  1. Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  2. Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  3. Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  4. Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  5. Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  6. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  7. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(10)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.