Kategoriat

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Marjacrumble eli murupaistos

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider