Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!