Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!