Kategoriat

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata

Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lapsuudesta tuttu pussiruoka italianpata onnistuu mainiosti myös alusta asti itse tekemällä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Vegaaninen italianpata
Italianpata on helppo ja herkullinen yhden kattilan ruoka. Jos haluat ruoasta gluteenittoman, käytä gluteenitonta spagettia.
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2 Sipulia
2 Valkosipulinkynttä
Öljyä
1tl Paprikajauhetta
½tl Chilijauhetta
2rkl Tomaattipyrettä
2dl Tummaa soijarouhetta
2dl Vettä
800g Tomaattimurskaa
1 Kasvisliemikuutio
200g Spagettia
1 Paprika
100g Pakasteherneitä
100g pakastemaissia
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta basilikaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna loraus öljyä kasarissa ja kuullota sipulia muutama minuutti.
  3. Lisää valkosipuli, paprikajauhe, chili ja tomaattipyre, jatka kuullottamista hetki.
  4. Lisää soijarouhe kasariin ja paista sitä hetki.
  5. Kaada sitten vettä pannulle n. ½ dl kerrallaan ja anna sen imeytyä soijarouheeseen.
  6. Lisää kasariin tomaattimurska, kasvisfondi ja pätkitty spagetti.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes spagetti on kypsää.
  8. Sekoittele välillä, ettei spagetit tartu pohjaan tai toisiinsa.
  9. Pilko paprika ja lisää se italianpadan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa.
  10. Lisää lopuksi joukkoon herneet ja maissit ja anna niiden sulaa ja kuumentua.
  11. Mausta pata suolalla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.

Kokkisi oli

Hanna HurttaHanna Hurtta

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider