Vegaaninen kasvis-bolognese
Lyhyt aktiivinen valmistusaika, muunneltavuus ja "tuttu turvallinen ulkonäkö" tekevät tästä joka perheen unelmaruoan. Voit lisätä potkua esim. chilillä. Saat annoksesta gluteenittoman vaihtamalla kauramurujauhiksen esim 1dl soijarouheeseen ja käyttämällä lisukkeena gluteenittomia spagetteja
2 | Porkkanaa (isoa) |
0,5 | Kesäkurpitsaa |
1 | omena |
1 | Juuripersilja |
1 | Valkosipulinkynsi |
1 | Sipuli |
2Prk | Tomaattimurskaa |
1Pkt | Kauramurujauhista tai muuta kasvisproteiililähdettä |
1Dl | Vettä |
3Rkl | Oliiviöljyä |
Mustapippuria | |
0,5Tl | Kookossokeria |
Merisuolaa | |
1Pkt | Spagettia |
- Pilko sipuli ja valkosipuli, raasta loput kasvikset.
- Mittaa oliiviöljy kattilaan, lisää kasvikset ja ruskista 5-6 min.
- Lisää tomaattimurska, kauramurujauhis, vesi ja mausteet. Sekoita.
- Kiehauta. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25min. Sekoita välillä.
- Keitä spagetit paketin ohjeella
- Tarjoile avokadon, kirsikkatomaattien kanssa. Viimeistele tuoreilla yrteillä, kokeile esim. basilikkaa, minttua tai persiljaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.