Satsumariisi

Satsumariisi

Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.

Ainesosat

  • 6 kpl Satsumaa
  • 3 dl Puuroriisiä
  • 5-8 dl Täysmaitoa
  • 1,5 dl Sokeria
  • 2 dl Kermaa
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Laita kattilaan maito ja puuroriisi.
  • Kuori satsumat ja leikkaa veitsellä satsumoiden hedelmäliha irti.
  • Purista muutaman satsuman rangoista mehut riisipuuron joukkoon.
  • Keitä riisipuuro kypsäksi.
  • Lisää sokeri riisipuuron joukkoon.
  • Anna jäähtyä kylmäksi.
  • Nostele kermavaahto riisipuuron joukkoon.
  • Tarjoile satsuman hedelmälihan kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Jälkiruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti