Kasvisreseptit

Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä

Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.
(0)
(1672)
Ingredienser
Tulosta
1pktFetajuustoa
10stKirsikkatomaattia, kotimaisia
5stValkosipulinkynttä
1stPunasipuli, pieni
2mskTomaattipyreettä
2mskOliiviöljyä
Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia
Mustapippuria
Portioner
Kategorier
Maträtt
Förrätter
Tillbehör
Specialkost
Glutenfri
Äggfri
Säsong
Vardagsmat
BBQ
Sommar
Skördetid
Svårighetsgrad
Snabbt och enkelt
Tillredningstid
Mindre än 30 min
Tillagningssätt
Ugn
Gör så här:
  1. Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
  2. Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
  3. Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
  4. Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
  5. Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
  6. Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
AP
Din kock:Anne PfitznerFölj kocken
Dela
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.