Paprikadip

Dipsås som passar såväl med grillade som med rostade grönsaker.

Ingredienser

Portioner: 4 personer

Instruktioner

  • Skär paprikorna, rödlöken och vitlöksklyftorna.
  • Värm upp kastrullen på spisen.
  • Tillsätt olivolja i kastrullen.
  • Tillsätt grönsakerna och fräs 1-2 minuter.
  • Tillsätt vatten och rödvinsvinäger.
  • Låt sjuda på låg värme tills klara.
  • Låt vätskan avdunsta nästan helt
  • Lägg massan i en mixer och blanda till att den är slät.
  • Krydda med salt, svartpeppar och socker.
  • Servera med klyftpotatis.
Servera fast med klyftpotatis.
Din kock var:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Äggfri, Glutenfri, Laktosfri, Mjölkfri, Vegan
Valmistustapa: Mixat, Stekt
Vaikeusaste: Enkelt
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Tillbehör