Pitapizza
Dessa smakfulla och snabba småpizzor passar många tillfällen och till alla åldrar.

Ingredienser
| 4st | Pitabröd |
| 400g | Tomatkross |
| 300g | Närpes Grönsakers Dunne |
| 1kruka | Basilika |
| Svartpeppar | |
| Olivolja |
Portioner
Kategorier
| Maträtt | Bröd Plockmat Salta bakverk Mellanmål |
| Säsong | Vardagsmat Halloween Fest Sommar Skördetid Valborg |
| Svårighetsgrad | Snabbt och enkelt |
| Tillredningstid | Mindre än 30 min |
| Tillagningssätt | Ugn |
Gör så här:
- Skär upp pitabröden.
- Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
- Pensla bröden med tomatkross.
- Fyll med Dunne tomater och mozzarellaost.
- Grädda i 200 grader 5-7 minuter.
- Ringla på olivolja på pizzorna.
- Krydda med svartpeppar.
- Riv till sista basilikablad på pizzorna.
Nya idéer. Nya smaker. Recepten du inte vill missa.
Upptäck smaker som överraskar - Vegetariska recept och säsongstips som gör matlagningen roligare. Två gånger i månaden, direkt till din inbox.
Se på flera recept
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.







