Rawbollar med citron och lakrits

Rawbollar

Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rawbollar med citron och lakrits

 

Portioner

stycken
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver
  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Rawbollar

Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rawbollar med citron och lakrits

 

Portioner

stycken
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver
  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Rawbollar med citron och lakrits
Rawbollar
Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
stycken

Recept

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver

Ohjeet

  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pepparkakssmoothie
Pepparkakssmoothie

Lämna bort honungen och välj glutenfria pepparkakor så har du en glutenfri vegansk smoothie!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pasta med tomatpesto
Pasta med tomatpesto

Rätten fås glutenfri genom att välja en glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpajsmoothie
Äppelpajsmoothie

Välj gluten- och laktosfria produkter för att passa dig eller dina gäster.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Shashuka
Shakshuka med paprika och körsbärstomater