Rawbollar med citron och lakrits

Rawbollar

Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rawbollar med citron och lakrits

 

Portioner

stycken
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver
  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Rawbollar

Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rawbollar med citron och lakrits

 

Portioner

stycken
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver
  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Rawbollar med citron och lakrits
Rawbollar
Rawfood bollar, fulla med energi och nyttiga fetter!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
stycken

Recept

1,5dl Mandel
1 dl Solrosfrön
0,75dl Pumpafrön
1st Citron, skalet
10st Aprikoser, torkade, mjuka
6st Fikon, torkade
100g Dadlar, torkade, kärnfria
1dl Russin
Lakritspulver

Ohjeet

  1. Sätt mandel, solrosfrön och pumpakärnor i en matberedare, mixa grovt.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna förutom lakritspulvret.
  3. Mixa till gryning massa.
  4. Rulla ca 3 cm stora bollar, rulla sedan bollarna i rålakritspulver.
  5. Står sig ca 1 vecka i kylskåp.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.