Svampsoppa

Svampsoppa

En krämig och enkel svampsoppa!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabbt och enkelt!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Valfri svamp
1st Gul lök
2msk Smör
1tsk Salt
1krm Svartpeppar
1tsk Timjan
200g Smältost med kantarellsmak
2,5dl Vatten
Färsk persilja till dekoration
  1. Skär svamparna i bitar.
  2. Skala och hacka lök och stek tillsammans med svamp i rikligt med smör i en stekpanna.
  3. Krydda med salt, peppar och timjan.
  4. Lägg i smältosten och vatten och rör om.
  5. Låt puttra i ca 5 minuter.
  6. Smaka sedan av med salt peppar.
  7. Toppa med färsk persilja och servera som förrätt tillsammans med en bit bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Svampsoppa

En krämig och enkel svampsoppa!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Snabbt och enkelt!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

250g Valfri svamp
1st Gul lök
2msk Smör
1tsk Salt
1krm Svartpeppar
1tsk Timjan
200g Smältost med kantarellsmak
2,5dl Vatten
Färsk persilja till dekoration
  1. Skär svamparna i bitar.
  2. Skala och hacka lök och stek tillsammans med svamp i rikligt med smör i en stekpanna.
  3. Krydda med salt, peppar och timjan.
  4. Lägg i smältosten och vatten och rör om.
  5. Låt puttra i ca 5 minuter.
  6. Smaka sedan av med salt peppar.
  7. Toppa med färsk persilja och servera som förrätt tillsammans med en bit bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Svampsoppa
Svampsoppa
En krämig och enkel svampsoppa!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

250g Valfri svamp
1st Gul lök
2msk Smör
1tsk Salt
1krm Svartpeppar
1tsk Timjan
200g Smältost med kantarellsmak
2,5dl Vatten
Färsk persilja till dekoration

Ohjeet

  1. Skär svamparna i bitar.
  2. Skala och hacka lök och stek tillsammans med svamp i rikligt med smör i en stekpanna.
  3. Krydda med salt, peppar och timjan.
  4. Lägg i smältosten och vatten och rör om.
  5. Låt puttra i ca 5 minuter.
  6. Smaka sedan av med salt peppar.
  7. Toppa med färsk persilja och servera som förrätt tillsammans med en bit bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pepparkakssmoothie
Pepparkakssmoothie

Lämna bort honungen och välj glutenfria pepparkakor så har du en glutenfri vegansk smoothie!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pasta med tomatpesto
Pasta med tomatpesto

Rätten fås glutenfri genom att välja en glutenfri pasta.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpajsmoothie
Äppelpajsmoothie

Välj gluten- och laktosfria produkter för att passa dig eller dina gäster.