Tomat gazpacho

Tomat gazpacho

En kall tomatsoppa som passar utmärkt som förrätt och äts med fördel tillsammans med färskt bröd.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med färskt, mjukt bröd!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1liten Gul lök
2st Vitlöksklyftor
1msk Balsamvinäger
1msk Olivolja
1tsk Salt
0.5krm Svartpeppar
2skivor Valfritt mjukt bröd
  1. Skölj eller skala alla grönsaker och skär i bitar.
  2. Lägg i en matberedare eller stark mixer tillsammans med balsamvinäger, olja, salt och peppar.
  3. Mixa tills soppan är så gott som slät, lite småbitar gör dock inget.
  4. Smaka och tillsätt mera kryddor vid behov.
  5. Skär brödskivorna i små tärningar och stek i en torr stekpanna i några minuter.
  6. Häll upp gapazon i små skålar och toppa med de stekta brödbitarna.
  7. Ät gärna tillsammans med en skiva färskt, mjukt bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tomat gazpacho

En kall tomatsoppa som passar utmärkt som förrätt och äts med fördel tillsammans med färskt bröd.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Servera med färskt, mjukt bröd!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1liten Gul lök
2st Vitlöksklyftor
1msk Balsamvinäger
1msk Olivolja
1tsk Salt
0.5krm Svartpeppar
2skivor Valfritt mjukt bröd
  1. Skölj eller skala alla grönsaker och skär i bitar.
  2. Lägg i en matberedare eller stark mixer tillsammans med balsamvinäger, olja, salt och peppar.
  3. Mixa tills soppan är så gott som slät, lite småbitar gör dock inget.
  4. Smaka och tillsätt mera kryddor vid behov.
  5. Skär brödskivorna i små tärningar och stek i en torr stekpanna i några minuter.
  6. Häll upp gapazon i små skålar och toppa med de stekta brödbitarna.
  7. Ät gärna tillsammans med en skiva färskt, mjukt bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Tomat gazpacho
Tomat gazpacho
En kall tomatsoppa som passar utmärkt som förrätt och äts med fördel tillsammans med färskt bröd.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

1liten Gul lök
2st Vitlöksklyftor
1msk Balsamvinäger
1msk Olivolja
1tsk Salt
0.5krm Svartpeppar
2skivor Valfritt mjukt bröd

Ohjeet

  1. Skölj eller skala alla grönsaker och skär i bitar.
  2. Lägg i en matberedare eller stark mixer tillsammans med balsamvinäger, olja, salt och peppar.
  3. Mixa tills soppan är så gott som slät, lite småbitar gör dock inget.
  4. Smaka och tillsätt mera kryddor vid behov.
  5. Skär brödskivorna i små tärningar och stek i en torr stekpanna i några minuter.
  6. Häll upp gapazon i små skålar och toppa med de stekta brödbitarna.
  7. Ät gärna tillsammans med en skiva färskt, mjukt bröd.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Detoxsmoothie
Detoxsmoothie

En fräsch och utrensande smoothie med gurka, kokosvatten, ingefära och lime.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Rostade ugnsgrönsaker
Ugnsrostad grönsaker

Rostade ugnsgrönsaker som sådana eller med tillbehör.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolibiffar
Broccolibiffar med ost och paprika

Vegetariska biffar som får lite sting genom att riva tex chiliost

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Galette
Galette med tomat och rödbeta

En vacker och smakrik galette.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Nötchoklad med saltkaramell
Julens bästa nötchoklad

Till kaffet eller efterrättsbordet.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikasallad
Paprika- & kikärtssallad

Matig sallad som passar såväl som mellanmål som middag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Batatsnittar
Batatsnittar

Glutenfria snittar!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Pepparkakssmoothie
Pepparkakssmoothie

Lämna bort honungen och välj glutenfria pepparkakor så har du en glutenfri vegansk smoothie!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!