Ugnspotatis med vegansk fyllning

Kategorier

Svårighetsgrad

Ugnspotatis

Länge leve potatisen! Väldigt enkelt recept som inte kräver många minuter vid köksbänken. Går även utmärkt att ta med på utflykt då potatisen hålls varm i folien och fyllningen är lätt att ta med i en burk!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ugnspotatis med vegansk fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

4st Potatisar, stora, tex rosamunda
Fyllningen
100g Zucchini
100g Morot
1st Rödlök
10g Dill
120g Vegansk majonäs
50g Cavi-art
1tsk Vinäger
Salt, svartpeppar
  1. Tvätta potatisarna noggrant, vira in varje potatis i aluminiumfolie, grädda i 200 gradig ugn ca 1 h, känn med en cocktailsticka eller med en vass kniv om potatisen är mjuk helt igenom.
  2. Rör under tiden ihop en fyllning.
Fyllningen
  1. Tvätta zucchinin, skala morötterna och rödlöken.
  2. Skär i små tärningar.
  3. Finhacka dillen, blanda alla ingredienser väl, smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Skär ett snitt på längden över potatisen, fördela fyllningen i alla potatisar, sätt gärna på en extra klick Cavi-art och några dillkvistar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Kategorier

Svårighetsgrad

Ugnspotatis

Länge leve potatisen! Väldigt enkelt recept som inte kräver många minuter vid köksbänken. Går även utmärkt att ta med på utflykt då potatisen hålls varm i folien och fyllningen är lätt att ta med i en burk!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Ugnspotatis med vegansk fyllning!

 

Portioner

portioner
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

4st Potatisar, stora, tex rosamunda
Fyllningen
100g Zucchini
100g Morot
1st Rödlök
10g Dill
120g Vegansk majonäs
50g Cavi-art
1tsk Vinäger
Salt, svartpeppar
  1. Tvätta potatisarna noggrant, vira in varje potatis i aluminiumfolie, grädda i 200 gradig ugn ca 1 h, känn med en cocktailsticka eller med en vass kniv om potatisen är mjuk helt igenom.
  2. Rör under tiden ihop en fyllning.
Fyllningen
  1. Tvätta zucchinin, skala morötterna och rödlöken.
  2. Skär i små tärningar.
  3. Finhacka dillen, blanda alla ingredienser väl, smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Skär ett snitt på längden över potatisen, fördela fyllningen i alla potatisar, sätt gärna på en extra klick Cavi-art och några dillkvistar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Svårighetsgrad

Ugnspotatis med vegansk fyllning
Ugnspotatis
Länge leve potatisen! Väldigt enkelt recept som inte kräver många minuter vid köksbänken. Går även utmärkt att ta med på utflykt då potatisen hålls varm i folien och fyllningen är lätt att ta med i en burk!
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Kategorier

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Recept

4st Potatisar, stora, tex rosamunda
Fyllningen
100g Zucchini
100g Morot
1st Rödlök
10g Dill
120g Vegansk majonäs
50g Cavi-art
1tsk Vinäger
Salt, svartpeppar

Ohjeet

  1. Tvätta potatisarna noggrant, vira in varje potatis i aluminiumfolie, grädda i 200 gradig ugn ca 1 h, känn med en cocktailsticka eller med en vass kniv om potatisen är mjuk helt igenom.
  2. Rör under tiden ihop en fyllning.
Fyllningen
  1. Tvätta zucchinin, skala morötterna och rödlöken.
  2. Skär i små tärningar.
  3. Finhacka dillen, blanda alla ingredienser väl, smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Skär ett snitt på längden över potatisen, fördela fyllningen i alla potatisar, sätt gärna på en extra klick Cavi-art och några dillkvistar.

Kock:

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testa som följande

Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

Löken är klar att serveras efter ett par timmar, håller 1-2 veckor i kylskåp.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!