Stark getostpasta
Servera med vetegräs.
300g | Tagliatelle pasta |
200g | Tomatkross |
0,5dl | Olivolja |
2rkl | Tomatpuré |
200g | Getost |
2st | Närpes Grönsakers chili, röd |
2st | Vitlöksklyftor hackade |
1st | Rödlök |
200g | Närpes Grönsakers Dunne |
2tsk | Salt |
1msk | Socker |
1krm | Svartpeppar |
1kruka | Vetegräs |
- Koka upp pastan, enligt instruktionerna på förpackningen.
- Låt stekpannan bli varm.
- Tillsätt olivolja och tomatpuré.
- Fräs några minuter.
- Tillsätt vitlöken, rödlöken och chilin.
- Fräs ytterligare några minuter.
- Tillsätt tomatkrossen.
- Krydda med salt, socker och svartpeppar.
- Häll av pastan då den är klar.
- Blanda pasta, tomaterna och såsen med varandra.
- Stek getostpuckarna tills de har en fin färg på en renstekpanna och lägg till dem i blandningen.
- Servera med vetegräs.
Tipsa oss om ditt bästa vegerecept
Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.
Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.