Vegetarisk pasta bolognese

Vegetarisk pasta bolognese

Den perfekta vegetariska vardagsmaten!

Ingredienser

  • 250 g Valfri pasta
  • 1 burk Närpes Grönsakers Röda Pärltomater
  • 200 g Fetaost
  • 1 kruka Färsk basilika
  • 1 msk Valfri olja
  • 250 g Härkis Original
  • 1,5 tsk Salt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 2 tsk Timjan
  • 500 g Krossade tomater
  • 1 dl Valfri grädde
  • 40 g Färsk spenat
Portioner: 4 portioner

Instruktioner

  • Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Skär under tiden tomater och fetaost i bitar och hacka basilikan.
  • Krydda med salt, peppar och timjan.
  • Häll över krossad tomat och valfri grädde.
  • Lägg till tomat, feta, basilika och färsk spenat.
  • Låt puttra en stund.
  • Rör ner pastan och smaka av med salt och peppar.
  • Servera gärna genast!
Enkel och snabb mat till vardagen!
Din kock var:
Nathalie Aurén
Maträtt: Pasta
Erikoisruokavalio: Glutenfri, Laktosfri
Valmistustapa: Kokat, Stekt
Vaikeusaste: Enkelt
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pasta, Recept