Täytetyt suippopaprikat
Hummuksella ja riisillä täytetyt paistetut suippopaprikat ovat helppo, nopea ja herkullinen ruoka. Tarjoile paprikat raikkaan salaatin ja hummuksen kanssa.

Ainesosat
400g | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
3dl | keitettyä riisiä |
1dl | hummusta (valmista tai itse tehtyä) |
1 | tomaatti |
0,5 | Basilikanlehteä |
0,5dl | cashew-pähkinöitä |
100g | Fetajuustoa |
0,5tl | Chilihiutaleita |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
Sitruunalohkoja |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Uunissa |
Tee näin:
- Halkaise suippopaprikat pitkittäin ja poista siemenet.
- Sekoita keskenään kypsä riisi ja hummus.
- Kuutioi tomaatti, hienonna basilika, rouhi cashew-pähkinät ja murustele fetajuusto.
- Sekoita ne riisi-hummusseoksen joukkoon ja mausta seos chilihiutaleilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Täytä paprikat riisi-hummusseoksella ja paista 200 asteessa uunissa noin puoli tuntia.
- Tarjoile sitruunalohkojen, salaatin ja hummuksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.