Täytetyt tomaatit
Väripilkku vaikkapa buffapöytään.

Ainesosat
4kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia |
2dl | Couscous |
3dl | Vettä |
100g | Parmesaanijuustoa |
1dl | Paahdettua sipulia |
1tl | Suolaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
Tuoretta basilikaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Naposteluruoka Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Kiehauta vesi kattilassa ja kaada couscousin päälle.
- Anna turvota muutama minuutin, tai kun vesi on imeytynyt.
- Halkaise tomaatit ja koverra sisus pois.
- Mausta couscous oliiviöljyllä ja suolalla.
- Lisää joukkoon parmesanjuustolastut ja paahdetut sipulit.
- Täytä tomaatit couscousilla.
- Koristele basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.