Tomaatti gazpacho
Kylmä tomaattikeitto joka sopii täydellisesti alkuruuaksi ja nautitaan mieluusti tuoreen leivän kanssa.

Ainesosat
3kpl | Närpiön Vihanneksen Tomaattia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen punaista paprikaa |
1pieni | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
1pieni | Keltainen sipuli |
2kpl | Valkosipulinkynttä |
1rkl | Balsamiviinietikkaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
1tl | Suolaa |
0,5mm | Mustapippuria |
2kpl | Viipaletta vapaavlaintaista pehmeää leipää |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Keitot Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 15 min |
Tee näin:
- Huuhtele ja kuori kaikki vihannekset ja paloittele ne.
- Lisää ne tehosekottimeen tai tehokkaaseen mikseriin yhdessä balsamiviinietikan, öljyn, suolan ja pippurin kera.
- Sekoita kunnes keitto on kutakuinkin sileä, muutama pieni pala ei mitään haittaa.
- Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
- Leikkaa leivänviipaleet kuutioiksi ja paista kuivassa paistinpannussa muutaman minuutin.
- Kaada gazpacho pieniin kulhoihin ja lisää päälle leipäkuutiot.
- Nauti mielellään tuoreen, pehmeän leivänviipaleen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.