Kasvisreseptit

Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Piirakka on niin helppo tehdä ja se soveltuu niin moneksi. Monipuolinen ja vaihtelumahdollisuudet täytteen osalta rajattomat. Tämä tomaatti-vuohenjuustopiirakka on todella täynnä makuja ja aivan mahtava vaihtoehto.
(0)
(54)
Ainesosat
Tulosta
1kplPiirakkapohja
200gVihreä parsa
100gNärpiön Vihanneksen oranssi helmitomaatti
100gNärpiön Vihanneksen dunne
2kplKananmuna
100gSitruunanmakuinen tuorejuusto
2dlMaito
1tlSuola
1tlValkosipulijauhe
1tlMustapippurirouhe
1tlSipulijauhe
150gVuohenjuusto
Koristeeksi lehtiperisljaa
Annosta
Tee näin:
  1. Painele piirakkataikina vuokaan.
  2. Esikypsennä pohjaa 175 C asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
  3. Pese parsat ja leikkaa kuiva tyviosa pois.
  4. Leikkaa parsatanko kolmeen osaan.
  5. Halkaise tomaatit.
  6. Riko kananmunat kulhoon.
  7. Lisää tuorejuusto, maito ja mausteet.
  8. Sekoita hyvin.
  9. Aseta piirakkapohjan pohjalle parsat, tomaatit ja vuohenjuusto.
  10. Kaada munamaitoseos vuokaan.
  11. Paista 175 C asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
  12. Koristele piirakka lehtipersiljalla.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.