Tomaatti-vuohenjuustopiirakka
Piirakka on niin helppo tehdä ja se soveltuu niin moneksi. Monipuolinen ja vaihtelumahdollisuudet täytteen osalta rajattomat. Tämä tomaatti-vuohenjuustopiirakka on todella täynnä makuja ja aivan mahtava vaihtoehto.

Ainesosat
1kpl | Piirakkapohja |
200g | Vihreä parsa |
100g | Närpiön Vihanneksen oranssi helmitomaatti |
100g | Närpiön Vihanneksen dunne |
2kpl | Kananmuna |
100g | Sitruunanmakuinen tuorejuusto |
2dl | Maito |
1tl | Suola |
1tl | Valkosipulijauhe |
1tl | Mustapippurirouhe |
1tl | Sipulijauhe |
150g | Vuohenjuusto |
Koristeeksi lehtiperisljaa |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat Lisukkeet Naposteluruoka Piirakat Suolaiset leivonnaiset Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Uunissa Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Painele piirakkataikina vuokaan.
- Esikypsennä pohjaa 175 C asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.
- Pese parsat ja leikkaa kuiva tyviosa pois.
- Leikkaa parsatanko kolmeen osaan.
- Halkaise tomaatit.
- Riko kananmunat kulhoon.
- Lisää tuorejuusto, maito ja mausteet.
- Sekoita hyvin.
- Aseta piirakkapohjan pohjalle parsat, tomaatit ja vuohenjuusto.
- Kaada munamaitoseos vuokaan.
- Paista 175 C asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
- Koristele piirakka lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.