Tomaattikauratto
Yhden pannun periaatteella mennään kun kokkaillaan tätä tomaattikaurattoa! Tästä saat helposti niin alkupalan kuin pääruankin ja vielä niini täynnä makua!

Ainesosat
2rkl | Öljy |
1kpl | Sipuli |
2kpl | Valkosipulin kynsi |
3dl | Ateriajyvää |
5dl | Yrtti-kasvislientä |
25g | Voi |
100g | Mascarpone |
75g | Parmesaanjuustoraaste |
1rasia | Närpiön Vihanneksen dunne |
1pikari | Närpiön Vihanneksen oranssi helmi |
1puntti | Basilika |
1tl | Suola |
50g | Paahdettuja cashew-pähkinöitä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
- Kuullota pari minuuttia öljyssä.
- Lisää ateriajyvät ja kuullota niin ikään pari minuuttia.
- Nosta lämpöä ja lisää pannulle lämmintä kasvislientä erissä, kunnes ateriajyvät ovat melkein kypsiä.
- Pilko tällä välin tomaatit, hienonna basilika ja raasta parmesaani.
- Lisää voi, mascarpone ja parmesaanijuustoraaste.
- Sekoita.
- Lisää tomaatit, basilika ja suola.
- Sekoita.
- Viimeistele annos paahdetuilla cashew-pähkinöillä, parmesaanijuustoraasteella ja basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.