Tomaattimuhennos
Tästä maukkaasta muhennoksesta tulee ruokaisa halloumin ja punaisien linssien ansiosta, Harissa maustetahna antaa annokselle ihanan mausteisen maun.
2kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
2kpl | Sipuli |
2kpl | Valkosipulikynsi |
3kpl | Närpiön Vihanneksen tomaatti |
2rkl | Tomaattipyre |
1-2tl | Harissatahna |
1nippu | Tuore timjami |
4rkl | Oliiviöljy |
3dl | Vesi |
0,5kpl | Kasvisliemikuutio |
2palaa | Halloumi |
1pkt | Punainen linssi |
Suola | |
Mustapippuri |
- Pese ja kuori vihannekset.
- Leikkaa suippopaprikat sauvoiksi, tomaatti karkeiksi kuutioiksi ja sipuli viipaleiksi.
- Hienonna valkosipuli.
- Ruskista vihannekset oliiviöljyssä (3 rkl) yhdessä tomaattipyreen, timjamin ja harissan kanssa.
- Kaada päälle vesi ja lisää liemikuutio, anna kiehua n 10 minuuttia.
- Leikkaa sillä aikaa halloumi kuutoiksi, ruskista kuutioit oliiviöljyssä (1 rkl) erillisellä paistinpannulla.
- Sekoita valutetut punaiset linssit, tomaattikastike ja halloumi, kiehauta.
- Tarjoile pastan tai couscousin kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.