Tomaattinen gnocchivuoka
Helposti maukasta! Helppo tehdä myös suuremmalle porukalle tai lämmitettäväksi. Täynnä makua kotimaisista vihanniksista kuten kirsikkatomaateista sekä suippopaprikoista.

Ainesosat
800g | Gnocchi |
2kpl | Punasipuli |
3kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
0,5dl | Oliiviöljy |
400g | Tomaattimurska |
2dl | Vesi |
2tl | Suola |
1tl | Mustapippuri |
250g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti |
300g | Tuore mozzarella |
1ruukku | Tuore basilika |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Pastat Pataruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
Kategoria | Resepti |
Tuoteosastot | Tomaatit Paprikat |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty Uunissa Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Ota laakea uunivuoka.
- Lisää uunivuokaan kypsennetyt gnocchit ja oliiviöljy.
- Pyörittele tasaiseksi.
- Lisää vuokaan suikaloidut punasipulit ja viipaloidut suippopaprikat.
- Mausta toisessa astiassa tomaattimurska suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, lisää murskan joukkoon myös vesi.
- Kaada kastike vuokaan.
- Pyörittele tasaisesti.
- Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
- Revi mozzarellasta paloja vuoan päälle.
- Paista 175 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes gnocchit ovat kypsiä.
- Tarjoile tuoreen basilikan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.