Kasvisreseptit

Tomaattinen gnocchivuoka

Helposti maukasta! Helppo tehdä myös suuremmalle porukalle tai lämmitettäväksi. Täynnä makua kotimaisista vihanniksista kuten kirsikkatomaateista sekä suippopaprikoista.
(0)
(697)
Ainesosat
Tulosta
800gGnocchi
2kplPunasipuli
3kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
0,5dlOliiviöljy
400gTomaattimurska
2dlVesi
2tlSuola
1tlMustapippuri
250gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti
300gTuore mozzarella
1ruukkuTuore basilika
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Pastat
Pataruoat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Laktoositon
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Paprikat
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Uunissa
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Ota laakea uunivuoka.
  2. Lisää uunivuokaan kypsennetyt gnocchit ja oliiviöljy.
  3. Pyörittele tasaiseksi.
  4. Lisää vuokaan suikaloidut punasipulit ja viipaloidut suippopaprikat.
  5. Mausta toisessa astiassa tomaattimurska suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, lisää murskan joukkoon myös vesi.
  6. Kaada kastike vuokaan.
  7. Pyörittele tasaisesti.
  8. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
  9. Revi mozzarellasta paloja vuoan päälle.
  10. Paista 175 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes gnocchit ovat kypsiä.
  11. Tarjoile tuoreen basilikan kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.