Tomaattinen gnocchivuoka
Helposti maukasta! Helppo tehdä myös suuremmalle porukalle tai lämmitettäväksi. Täynnä makua kotimaisista vihanniksista kuten kirsikkatomaateista sekä suippopaprikoista.
800g | Gnocchi |
2kpl | Punasipuli |
3kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
0,5dl | Oliiviöljy |
400g | Tomaattimurska |
2dl | Vesi |
2tl | Suola |
1tl | Mustapippuri |
250g | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatti |
300g | Tuore mozzarella |
1ruukku | Tuore basilika |
- Ota laakea uunivuoka.
- Lisää uunivuokaan kypsennetyt gnocchit ja oliiviöljy.
- Pyörittele tasaiseksi.
- Lisää vuokaan suikaloidut punasipulit ja viipaloidut suippopaprikat.
- Mausta toisessa astiassa tomaattimurska suolalla ja rouhitulla mustapippurilla, lisää murskan joukkoon myös vesi.
- Kaada kastike vuokaan.
- Pyörittele tasaisesti.
- Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
- Revi mozzarellasta paloja vuoan päälle.
- Paista 175 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes gnocchit ovat kypsiä.
- Tarjoile tuoreen basilikan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.