Tomaattinen kaurasalaatti
Salaatti ihanilla kotimaisilla kasviksilla on niin raikasta! Pääruuaksi, lisukkeeksi, alkupalaksi tai välipalaksi. Hiukan vielä kauraa pohjalle ja purutuntumaakin tulee ihan eri lailla. Kokeile ihmeessä!
4dl | Pitkäjyväinen kaura |
200g | Närpiön Vihanneksen dunne tomaatti |
100g | Retiisiä |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2rkl | Väkiviinietikka |
2rkl | Sokeri |
2tl | Suola |
2kpl | Baby gem salaatti |
0,5dl | Oliiviöljy |
1rasia | Pikku salaatteja |
- Keitä pitkäjyväinen kaura paketin ohjeiden mukaan.
- Viipaloi kurkku ja lisää kurkkuviipaleihin väkiviinaetikka, sokeri ja suola.
- Sekoita kurkkuja.
- Revi ja pese baby gem salaatit isoiksi lehdiksi.
- Huuhtele kaura kylmällä vedellä siivilässä.
- Sekoita kulhossa kaura, dunne tomaatit, kurkkuviipaleet, retiisiviipaleet ja oliiviöljy.
- Kasaa annokset laittamalla pohjalle baby gem salaatinlehtiä, nosta lehtien päälle kaurasalaattia ja koristele lopuksi minisalaateilla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.