Uuniporkkanat kirsikkatomaateilla
Porkkana on tunnetusti terveellinen juures, kaikkine vitamiineineen ja mineraaleineen se antaa todella hyödyllistä ravintoa. Uuniporkkanat kirsikkatomaateilla on hyvä lisuke ruokapöytään tai buffaan.
800g | Porkkana |
1ras | Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja |
2tl | Suola |
2rkl | Rypsiöljy |
0,5tl | Mustapippuri |
0,5tl | Kaneli |
1ruukku | Tuore lehtipersilja |
- Aseta uuni 160 asteeseen.
- Halkaise porkkanat pituussuunnassa.
- Asettele porkkanat leivinpaperoituun uunivuokaan, tai pellille.
- Valuta rypsiöljyä porkkanoiden päälle.
- Ripottele suola, mustapippuri ja kaneli porkkanoiden päälle.
- Ripottele kirsikkatomaatit päällimmäiseksi.
- Paista uunissa 25-30 minuuttia.
- Tarjoile tuoreen lehtipersiljan kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.