Värikäs kasviskeitto
Lämmittävä ja värikäs keitto juureksilla, paprikalla, tomaatilla ja pavuilla.
1kpl | Keltainen sipuli |
3kpl | Valkosipulinkynttä |
2rkl | Oliiviöljyä tai voita |
4kpl | Perunaa |
3kpl | Porkkanaa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Punainen paprika |
1kpl | Närpiön Vihanneksen Keltainen paprika |
400g | Valkokaalia |
1,5l | Vettä |
1kpl | Kasvisliemikuutio |
2tl | Timjamia |
1,5rkl | Suolaa |
0,25tl | Mustapippuria |
1ruukku | Tuoretta persiljaa |
250g | Närpiön Vihanneksen Kirsikkatomaatti |
380g | Esikeitettyjä kidneypapuja |
- Kuori ja leikkaa sipuli ja valkosipuli.
- Ruskista isossa kattilassa oliiviöljyssä tai voissa.
- Kuori ja paloita sillä aikaa perunat ja porkkanat.
- Lisää kattilaan ja ruskista yhdessä sipulin kanssa sillä aikaa kun pienennät paprikat ja valkokaalin.
- Lisää paprika ja kaali kattilaan ja kaada päälle vesi.
- Sekoita ja lisää kasvisliemi, timjami, suola ja pippuri.
- Anna keiton kiehua 10 minuuttia.
- Hienonna persilja ja lisää keittoon yhdessä kirsikkatomaattien ja kidneypapujen kanssa.
- Keitä vielä 10 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Syö keitto pehmeän leivän tai näkkileivän kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.