Vege-quesadilla
Maukkaat vegetaariset quesadillat mustilla pavuilla, paprikalla ja tomaatilla. Voidaan syödä sekä lämpiminä että kylminä.
1kpl | Keltainen sipuli |
1kpl | Närpiön Vihanneksen keltaista paprikaa |
1kpl | Närpiön Vihanneksen chiliä |
1rkl | Vapaavalintaista öljyä |
1pussi | Närpiön Vihanneksen helmitomaatteja |
380g | Esikeitettyjä musta-papuja |
1dl | Pakastettua maissia |
1pussi | Tacomaustetta |
12kpl | Tortillaleipää |
150g | Vapaavalintaista juustoa |
Vapaavalintaista öljyä paistamiseen |
- Kuori ja leikkaa sipuli.
- Huuhtele ja leikkaa paprika sekä chili paloiksi.
- Paista sipuli, paprika ja chili pehmeiksi paistinpannulla öljyssä.
- Leikkaa sillä aikaa trio-tomaatit pieniksi paloiksi.
- Lisää paistinpannulle yhdessä pakasetun maissin kanssa.
- Huuhtele mustat pavuja ja sekoita ne paistinpannuun yhdessä tacomausteen kanssa.
- Anna kiehua muutaman minuutin.
- Mausta tarvittaessa suolalla.
- Laita täyte kulhoon ja tiskaa paistinpannu.
- Lämmitä paistinpannu öljyllä ja aseta yksi tortillaleipä pannulle.
- Aseta kaksi viipaletta juustoa tortillaleivälle ja levitä ohut kerros täytettä leivälle.
- Aseta vielä kaksi viipaletta juustoa täytteen päälle ja lopuksi laitat päälle yhden tortillaleivän.
- Juusto pitää täytteen ja leivän kasassa.
- Paista 2-3 minuuttia ennen kuin varovaisesti käännät quesadillan.
- Paista 2-3 minuuttia vielä toisella puolella.
- Toista niin kauan kun täytettä riittää.
- Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.