Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.

Ainesosat
4kpl | Voitaikinalevyä, sulanutta |
1kourallinen | Pinaattia, tuoretta |
1kpl | Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli |
0,5sitruunan | Mehu |
1tl | Hunajaa |
Suolaa, mustapippuria | |
100g | Fetajuustoa |
2rkl | Oliiviöljyä |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Alkupalat Jälkiruoat Lisukkeet Suolaiset leivonnaiset Välipalat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Alle 30 min 30-60 min |
Tee näin:
- Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
- Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
- Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
- Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
- Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.