Kasvisreseptit

Banaanipannukakku

Muutamia vuosia sitten banaaniletut nousivat kuuluisiksi sallituiksi herkuiksi. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä oli helppo, mutta ei riittävä. Banaanien kypsymistä odotellessa resepti kehittyi kokeiluiden myötä ja hioitui täyttäväksi herkuksi, jonka taikina taipuu niin pannariin kuin lettuihinkin!
(0)
(1230)
Tulosta
3kplBanaani
2dlGluteeniton kaurahiutale
1dlMantelijauhe
6kplKananmuna
1,5rklKardemumma
1tlSuola
1rklKookosöljy
2rklHunaja
  1. Yhdistä kulhoon kaikki ainekset lukuunottamatta kookosöljyä.
  2. Survo survimella tasaiseksi.
  3. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.
  4. Lämmitä uuni 200 asteiseksi ja anna kookosöljyn sulaa samalla uunivuokaan (34 x 24).
  5. Kaada taikina vuokaan, kun uuni on lämmennyt ja paista 20-25 min.
  6. Nauti marjojen ja maapähkinävoin kanssa.
TL
:Taina Lahti
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.