Hedelmäpavlova

Hedelmäpavlova

Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.

Ainesosat

  • 200 g Kananmunanvalkuainen
  • 200 g Sirosokeria
  • 200 g Tomusokeria
  • 1 kpl Mango, kypsä
  • 4 kpl Passionhedelmien siemenet
  • 200 g Viinirypäleitä
  • 2 dl Kuohukermaa
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Lämmitä uuni 100 asteeseen.
  • Laita puhtaaseen metallikulhoon valkuainen.
  • Ala vaahdottamaan sähkövatkaimella.
  • Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  • Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  • Levitä leivinpaperoidulle uunipellille neljä pyöreää levyä.
  • Kuivaa uunissa noin tunti, tai kunnes levyt irtoavat leivinpaperilta.
  • Vaahdota kerma vaahdoksi.
  • Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Jälkiruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Valmistustapa: Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti