Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.
Ainesosat
- 200 g Kananmunanvalkuainen
- 200 g Sirosokeria
- 200 g Tomusokeria
- 1 kpl Mango, kypsä
- 4 kpl Passionhedelmien siemenet
- 200 g Viinirypäleitä
- 2 dl Kuohukermaa
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Lämmitä uuni 100 asteeseen.
- Laita puhtaaseen metallikulhoon valkuainen.
- Ala vaahdottamaan sähkövatkaimella.
- Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
- Lisää joukkoon tomusokeri ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.
- Levitä leivinpaperoidulle uunipellille neljä pyöreää levyä.
- Kuivaa uunissa noin tunti, tai kunnes levyt irtoavat leivinpaperilta.
- Vaahdota kerma vaahdoksi.
- Tarjoile tuoreiden hedelmien ja kermavaahdon kanssa.