Nacho Plate
Nacho plate on helppo ja maistuu suurimmalle osalle iästä riippumatta. Sitä voi tarjoilla vieraille tai ihan iltanaposteluksi. Aineksiakin on helppo vaihtaa oman maun mukaisesti.
300g | Nacho |
300g | Esikypsennetty maissinjyvä |
1rkl | Rypsiöljy |
20g | Tacomausteseos |
2kpl | Punasipuli |
50g | Jalapeno |
100g | Juustoraaste |
200g | Cheddarjuustokastike |
200g | Salsakastike |
150g | Ranskankerma |
1ruukku | Tuore korianteri |
- Lämmitä uuni 160 asteiseksi.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää paistinpannulle rypsiöljy ja maissinjyvät.
- Paista hetki.
- Lisää joukkoon tacomausteseos ja 1 dl vettä.
- Sekoita tasaiseksi.
- Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes vesi on haihtunut ja mausteseos tarttunut maissinjyviin.
- Laita leivinpaperoidulle uunipellille ensin nachot tasaisesti.
- Sen jälkeen ripottele maissit, punasipulit ja jalapenot päälle.
- Nostele lusikalla cheddarjuustokastikkeesta ja salsakastikkeesta nokareita päälle.
- Ripottele lopuksi juustoraaste kaiken päälle.
- Paista uunissa 12-15 minuuttia.
- Kun otat pellin pois uunista, niin nostele päälle vielä ranskankermaa ja tuoretta korianteria.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.