Persimon-valkosuklaatikkarit

Persimon-valkosuklaatikkarit

Makeanhimoon oivallinen!

Ainesosat

  • 4 kpl Persimonhedelmää
  • 100 g Valkosuklaata
  • Nonparelleja oman maun mukaan
  • 12 kpl Grillitikkuja
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Siivuta persimonit 1,5 – 2 cm paksuiksi kiekoiksi.
  • Aseta grillitikku persimonsiivuihin.
  • Sulata valkosuklaa vesihauteessa.
  • Tee persimontikkareihin valkosuklaasta raitoja.
  • Ripottele lopuksi päälle nonparelleja.
  • Anna jähmettyä kylmässä.
  • Tarjoile.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Jälkiruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Valmistustapa: Voidaan esivalmistella
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti