Pirtelö veriappelsiinilla

Pirtelö veriappelsiinilla

Juuri nyt tammi-helmikuussa löydämme Sisilialaisen veriappelsiinin kaupoistamme. Punaisen verenkaltaisen värin se saa kylmistä öistä Sisiliassa, maku on hiukan voimakkaampi kuin tavallisessa appelsiinissa mutta maku on hieno ja makea.

Ainesosat

  • 4 kpl Veriappelsiinia
  • 1 litra Vaniljajäätelöä
  • 2 dl Mantelimaitoa, makeuttamatonta
  • 1 tl Kanelia
  • 1 mm Vaniljajauhetta, aitoa
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Leikkaa veriappelsiinin kuori pois.
  • Sekoita kaikki tehosekoittimeen.
  • Tarjoillaan heti korkeista laseista.
Talvi on ihanien sitrushedelmien loistoaikaa! Veriappelsiini pirtelö mantelilla, vaniljalla ja kanelilla.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Juomat, Resepti