Kasvisreseptit

Porkkanakakku

Perinteinen porkkanakakku uudenlaisella kuorutteella.
(0)
(465)
Tulosta
Kakku
3kplKananmunaa
3dlSokeria
1tl Kanelia
1tl Vaniljasokeria
1tlKardemummaa
1mmSuolaa
3tlLeivinjauhetta
3dlErikoisvehnäjauhoja
150gVoita, sulatettua
300gPorkkanaa, hienoksi raastettua
Kuorrute
200gTuorejuustoa
50gVoita, pehmeää
1dlHienosokeria
1kplLimen mehu
  1. Kakku
  2. Aseta ilmakiertouuni 150 asteeseen.
  3. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  4. Sekoita muut kuivat ainekset hyvin erillisessä kulhossa.
  5. Sekoita yhteen kuivat ainekset, voi, sekä raastettu porkkana.
  6. Kaada seos voideltuun ja jauhottuun 24 cm:n kokoiseen irtopohjavuokaan.
  7. Laita uuniin n 55 minuutiksi, tarkista puutikulla, ettei kakku ole taikinainen keskeltä.
  8. Anna viiletä ja lisää kuorrute.
  9. Kuorrute
  10. Sekoita kaikki sähkövatkaimella ja levitä kakulle.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.