Rahkaletut

Rahkaletut

Täydellinen välipala tai jälkkäri. Tarjoile appelsiinin ja hunajan kanssa.

Ainesosat

  • 300 g Maitorahkaa
  • 2 dl Maitoa
  • 4 kpl Kananmunaa
  • 3-4 dl Vehnäjauhoja
  • 2 dl Sokeria
  • 2 tl Vaniljasokeria
  • Voita paistamiseen

Resepti

  • Sekoita maitorahka, maito ja kananmunat kulhossa.
  • Lisää joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja vehnäjauho.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Paista pannulla voissa kullanruskeiksi molemmin puolin.
  • Tarjoile appelsiinin ja hunajan kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti