Minipavlova-kakkuja
Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
|
|
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
|
|
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Marengit
1tl |
Puristettua sitruunamehua |
Lemon curd, 1 annos
2kpl |
Ekologista sitruunaa |
Tarjoiluun
|
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa |
|
Marengit - Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
- Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
- Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
- Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd - Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
- Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
- Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
- Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile - Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
- Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.
|
|
Jens Lindstedt |
|
|