Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Kategoriat

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja
Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta
Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja
Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta
Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja
Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta

Ohjeet

Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado och tomatröra
Avokado ja tomaattiseos

Avokadosekoitus, tai guacamole, ei koskaan ole väärin eihän?

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pähkinättömiä piparipalloja
Pähkinättömiä piparipalloja

Ei sisällä pähkinöitä, gluteenia, maitoa eikä valkoista sokeria.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paahdettu ruusukaali
Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsaveneet
Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Banaanileipä
Gluteeniton banaanileipä suklaalla

Syö välipalaksi tai iltapäiväkahvin kanssa.

Äänet: 2
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
vihreä tuoremehu
Vihreä tuoremehu

Juo päivän vihannekset raikkaana vihreänä tuoremehuna!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsitaatelit
Lakritsitaatelit paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Taatelit + lakritsijauhe = totta!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Chiavanukas
Chia-vanukas mustikoilla ja kardemummalla

Täydellinen aamupala sille jolla on kiire!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.

Äänet: 3
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider