Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Kategoriat

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja

Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta
Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja

Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta
Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja
Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

Marengit
3kpl Kananmunavalkuaista
3dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
1tl Puristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kpl Ekologista sitruunaa
2dl Sokeria
80g Voita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta

Ohjeet

Marengit
  1. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  2. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  3. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  4. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  5. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
Lemon curd
  1. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  2. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  3. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  4. Anna jäähtyä täysin.
Kasaa ja tarjoile
  1. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  2. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider