Kasvisreseptit

Minipavlova-kakkuja

Rapea ja sitkeä marenki, happamuus lemon curdista, kuohukermaa ja tuoreita marjoja, kuka sitä voi vastustaa?
(0)
(395)
Tulosta
Marengit
3kplKananmunavalkuaista
3dlSokeria
1tlVaniljasokeria
1tlPuristettua sitruunamehua
Lemon curd, 1 annos
2kplEkologista sitruunaa
2dlSokeria
80gVoita
Vettä
Tarjoiluun
Kuohukermaa
Tuoreita marjoja
Ananaskirsikoita
Maustekirveliä tai sitruunamelissaa
Puuterisokeria
Kaakaojauhetta
  1. Marengit
  2. Erota kananmunavalkuaiset ja keltuaiset toisistaan.
  3. Vatkaa kananmunavalkuaiset kuohkeiksi 2-3 minuuttia kovalla teholla.
  4. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa vielä 2-3 minuuttia kunnes marenkitaikina on kiiltävä.
  5. Paista 15 minuuttia 150 asteessa, laske lämpöä ja paista vielä 30 minuuttia.
  6. Nosta uunista ja anna jäähtyä täysin.
  7. Lemon curd
  8. Raasta kuori sitruunoista, purista mehu ja sekoita.
  9. Lisää kananmunat ja sokeri, anna hautua miedolla teholla koko ajan sekoittaen tai kulhossa vesihauteessa.
  10. Ota levyltä, sekoita joukkoon voi ja sekoita tasaiseksi vanukkaaksi.
  11. Anna jäähtyä täysin.
  12. Kasaa ja tarjoile
  13. Kasaa pavlovat niin että marenki tulee alle, valuta päälle lemon curdia, pursota tai kauho päälle kuohutettu kerma.
  14. Aseta päälle tuoreita marjoja, muutama yrtinlehti, runsaasti puuterisokeria ja vähän kaakaojauhetta.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.