Riisinuudeliwokkia uunivuolla

Riisinuudeliwokkia

Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Riisinuudeliwokkia uunivuolla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

250g Parsaa
100g Broccoliinia
200g Kukkakaalia
250g Paprikaa
Suolaa
Mustapippuria
3rkl Rapsiöljyä
3rkl Aasialaista kasvisfondia
1tl Harissaa
Tarjoiluun:
Kevätsipulia
Timjamia, hienonnettua
  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Pese vihannekset.
  3. Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  4. Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  5. Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  6. Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  7. Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  8. Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  9. Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Riisinuudeliwokkia

Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Riisinuudeliwokkia uunivuolla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

250g Parsaa
100g Broccoliinia
200g Kukkakaalia
250g Paprikaa
Suolaa
Mustapippuria
3rkl Rapsiöljyä
3rkl Aasialaista kasvisfondia
1tl Harissaa
Tarjoiluun:
Kevätsipulia
Timjamia, hienonnettua
  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Pese vihannekset.
  3. Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  4. Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  5. Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  6. Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  7. Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  8. Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  9. Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Riisinuudeliwokkia uunivuolla
Riisinuudeliwokkia
Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

250g Parsaa
100g Broccoliinia
200g Kukkakaalia
250g Paprikaa
Suolaa
Mustapippuria
3rkl Rapsiöljyä
3rkl Aasialaista kasvisfondia
1tl Harissaa
Tarjoiluun:
Kevätsipulia
Timjamia, hienonnettua

Ohjeet

  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Pese vihannekset.
  3. Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  4. Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  5. Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  6. Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  7. Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  8. Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  9. Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!