Vaikeusaste

Suklaa-vadelmajälkkäri

Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkullinen, helppo ja näyttävä jälkiruoka, joka sopii moneen ruokavalioon.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1prk vispautuvaa kaurakermaa
4rkl soijatuorejuustoa (ei pakollinen)
75g maidotonta tummaa suklaata
1/2dl leivontakaakaojauhetta
100g keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia)
200g Vadelmia
suklaata koristeluun
  1. Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
  3. Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
  4. Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.

Kokkisi oli

Aino-Kaisa SihtolaAino-Kaisa Sihtola

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Suklaa-vadelmajälkkäri

Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkullinen, helppo ja näyttävä jälkiruoka, joka sopii moneen ruokavalioon.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1prk vispautuvaa kaurakermaa
4rkl soijatuorejuustoa (ei pakollinen)
75g maidotonta tummaa suklaata
1/2dl leivontakaakaojauhetta
100g keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia)
200g Vadelmia
suklaata koristeluun
  1. Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
  3. Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
  4. Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.

Kokkisi oli

Aino-Kaisa SihtolaAino-Kaisa Sihtola

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Suklaa-vadelmajälkkäri
Pappilan hätävara 2019. Vieraita tulossa tai akuutti jälkiruoanhimo iskee - mikä avuksi? Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti muutamasta raaka-aineesta. Kokoa kerroksittain laseihin tai kokoa keksin päälle suupaloiksi. Tästä herkusta saa näyttävää tarjoiltavaa hetkessä.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1prk vispautuvaa kaurakermaa
4rkl soijatuorejuustoa (ei pakollinen)
75g maidotonta tummaa suklaata
1/2dl leivontakaakaojauhetta
100g keksi/kakkumuruja (tarvittaessa gluteenittomia)
200g Vadelmia
suklaata koristeluun

Ohjeet

  1. Vispaa kaurakerma ja soijatuorejuusto jämäkäksi vaahdoksi.
  2. Sulata tumma suklaa ja kääntele vaahdon joukkoon. Halutessasi vahvemman maun, sihtaa joukkoon vielä leivontakaakaojauhetta.
  3. Siirrä massa hetkeksi jääkaappiin. Ota tarjoilukulhot esille. Siirrä suklaavaahto pursotinpussiin.
  4. Asettele kulhoihin vuorotellen keksimuruja, suklaavaahtoa sekä vadelmia. Koristele raastetulla suklaalla.

Kokkisi oli

Aino-Kaisa SihtolaAino-Kaisa Sihtola

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider