
![]() |
Uunipersimon cashewkreemillä
Makeat persimonhedelmät cashewpähinöistä tehdyn täyteläisen kreemin kera.
Jälkiruoka makealla persimonhedelmällä ja täyteläisellä cashewkreemillä.
Persimon
Cashewkreemi
|
|
![]() |
Uunipersimon cashewkreemillä
Makeat persimonhedelmät cashewpähinöistä tehdyn täyteläisen kreemin kera.
Jälkiruoka makealla persimonhedelmällä ja täyteläisellä cashewkreemillä.
|
![]() |

Uunipersimon cashewkreemillä
Makeat persimonhedelmät cashewpähinöistä tehdyn täyteläisen kreemin kera.
Persimon
4kpl | Persimonhedelmää |
0,5dl | Hunajaa |
1,5tl | Kanelia |
0,5tl | Kardemummaa |
1rkl | Sitruunamehua |
1mm | Sormisuolaa |
Cashewkreemi
2dl | cashewpähkinöitä |
1,5dl | Kookosmaitoa |
2tl | Hunajaa |
2rkl | Sitruunamehua |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele persimonhedelmät, puolita ne ja poimi lehti pois päästä.
- Aseta hedelmät uunivuokaan.
- Sulata hunaja yhdessä sitruunamehun, kanelin, kardemumman ja sormisuolan kanssa.
- Kaada hunajasekoitus persimonhedelmien päälle ja peitä uunivuoka alumiinifoliolla.
- Paista uunissa 30-35 minuuttia.
- Tee sillä aikaa cashewkreemi.
- Sekoita cashewpähkinät, kookosmaito, hunaja ja sitruunamehu sauvasekoittimella tai muulla tehokkaalla sekoittimella.
- Maista ja lisää tarvittaessa hunajaa.
- Ota persimonhedelmät uunista ja raaputa lusikan avulla hunajasekoitus uunivuoasta ja kaada persimonhedelmen päälle.
- Tarjoile cashewkreemin kanssa.
- Sopii myös vaniljajäätelön tai tavallisen kuohukerman kanssa.