Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Kategoriat

Vaikeusaste

Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pohja
200g Maalahden limppua tai vastaavaa
75g Voita
Täyte
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1nippua Tilliä
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
600g Maustamatonta tuorejuustoa
2tl Dijon-sinappia
1tl Suolaa
2tl Agar agar
1dl Ruokakermaa
Koristeluun
Tuoreita yrttejä
Pohja
  1. Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
  2. Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
  3. Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
  4. Aseta kylmään.
Täyte
  1. Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
  2. Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
  4. Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
  5. Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pohja
200g Maalahden limppua tai vastaavaa
75g Voita
Täyte
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1nippua Tilliä
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
600g Maustamatonta tuorejuustoa
2tl Dijon-sinappia
1tl Suolaa
2tl Agar agar
1dl Ruokakermaa
Koristeluun
Tuoreita yrttejä
Pohja
  1. Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
  2. Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
  3. Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
  4. Aseta kylmään.
Täyte
  1. Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
  2. Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
  4. Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
  5. Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

Pohja
200g Maalahden limppua tai vastaavaa
75g Voita
Täyte
1/2ruukkua Tuoretta rakuunaa
1nippua Tilliä
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
600g Maustamatonta tuorejuustoa
2tl Dijon-sinappia
1tl Suolaa
2tl Agar agar
1dl Ruokakermaa
Koristeluun
Tuoreita yrttejä

Ohjeet

Pohja
  1. Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
  2. Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
  3. Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
  4. Aseta kylmään.
Täyte
  1. Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
  2. Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
  3. Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
  4. Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
  5. Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Marjacrumble eli murupaistos

Helppo crumble on kätevä ja herkullinen tapa hyödyntää pakastimeen unohtuneet marjat.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider