
![]() |
Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Pohja
Täyte
Koristeluun
|
Pohja
Täyte
|
![]() |
Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
|
![]() |

Yrtticheesecake
Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
Pohja
200g | Maalahden limppua tai vastaavaa |
75g | Voita |
Täyte
1/2ruukkua | Tuoretta rakuunaa |
1nippua | Tilliä |
1/2ruukkua | Timjamia |
1/2ruukkua | Basilikaa |
600g | Maustamatonta tuorejuustoa |
2tl | Dijon-sinappia |
1tl | Suolaa |
2tl | Agar agar |
1dl | Ruokakermaa |
Koristeluun
1purkki | Oranssit helmitomaatit |
Tuoreita yrttejä |
Pohja
- Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
- Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
- Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
- Aseta kylmään.
Täyte
- Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
- Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
- Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
- Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
- Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.