Kasvisreseptit

Apelsin-Chokladkaka

En choklad kaka med apelsinskal som ger syrlighet.
(0)
(500)
Tulosta
400gMörk choklad
400gSmör
400gPudersocker
6stÄgg
4dlVetemjöl
2stApelsiners skal, rivet
  1. Lägg chokladen, smöret och pudersockret i vattenbad.
  2. Smält.
  3. Tillsätt äggen ett i taget.
  4. Tillsätt apelsinskalet.
  5. Tillsätt slutligen vetemjölet.
  6. Grädda i en smord ungsform i 150 grader ca 20-25 minuter.
  7. Låt svalna.
  8. Dekorera med pudersocker och apelsinskal.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.