Kasvisreseptit

Kinakålsdolmar

Skulle det passa med en dolmdag? Ofta hör man om hur kåldolmarna delar åsikter. Dessa kinakålsdolmar är iaf något nytt för smakknölarna! Passar som huvudrätt eller varför inte som småplock med någon passande dipp.
(0)
(795)
Tulosta
1stKinakål
400gRis
100gOliver
2stMorötter
2mskBladtimjan
100gBladkål
2tskSalt
1näveSmåsallader
  1. Lägg ugnen på 160 grader.
  2. Klyv kinakålen och ta bort stjälken.
  3. Lossa bladen försiktigt.
  4. Förväll bladen i kokande vatten 2 minuter.
  5. Låt rinna av och kyl under kallt vatten.
  6. Hacka oliverna, bladtimjan och bladkål, samt riv morötterna.
  7. Blanda fyllningen jämt genom att lägga ris, riven morot, oliver, bladtimjan, bladkål och salt i en skål.
  8. Lägg fyllning på kinakålsbladen och rulla till knyten.
  9. Placera på plåt med bakplåtspapper.
  10. Grädda i ugn 25-35 minuter, tills gyllenbruna.
  11. Dekorera med småsallader till servering.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.