Den godaste gurksallade

Fräsch gurksallad

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En gurksallad med smak av sommar.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Gurka, inhemsk
0,5dl Olja
1dl Vitvinsättika
1dl Koriander, färsk
1dl Senapsfrön
1tsk Socker
1tsk Salt
Svartpeppar
(Torkade vitlöksflingor)
  1. Tärna gurkan. Man kan också använda 2-3 frilandsgurkor istället för en vanlig gurka.
  2. Hacka koriander.
  3. Ta en ren glasburk och sätt vitvinsättika, olja, kryddor, senapsfrön och koriander i den.
  4. Tillsätt gurkatärningarna.
  5. Blanda väl, låt stå och dra minst en timme.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Fräsch gurksallad

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

En gurksallad med smak av sommar.

 

Portioner

Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

1st Gurka, inhemsk
0,5dl Olja
1dl Vitvinsättika
1dl Koriander, färsk
1dl Senapsfrön
1tsk Socker
1tsk Salt
Svartpeppar
(Torkade vitlöksflingor)
  1. Tärna gurkan. Man kan också använda 2-3 frilandsgurkor istället för en vanlig gurka.
  2. Hacka koriander.
  3. Ta en ren glasburk och sätt vitvinsättika, olja, kryddor, senapsfrön och koriander i den.
  4. Tillsätt gurkatärningarna.
  5. Blanda väl, låt stå och dra minst en timme.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Den godaste gurksallade
Fräsch gurksallad
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Recept

1st Gurka, inhemsk
0,5dl Olja
1dl Vitvinsättika
1dl Koriander, färsk
1dl Senapsfrön
1tsk Socker
1tsk Salt
Svartpeppar
(Torkade vitlöksflingor)

Ohjeet

  1. Tärna gurkan. Man kan också använda 2-3 frilandsgurkor istället för en vanlig gurka.
  2. Hacka koriander.
  3. Ta en ren glasburk och sätt vitvinsättika, olja, kryddor, senapsfrön och koriander i den.
  4. Tillsätt gurkatärningarna.
  5. Blanda väl, låt stå och dra minst en timme.

Kock:

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testa som följande

Gurk-gazpacho
Gurk-gazpacho med lime och ingefära

En kall gurk-gazpacho till förrätt!

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Paprikapasta
Pasta med krämig paprikasås

Krämig pastasås med inhemsk spetspaprika

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomatsalsa
Tomatsalsa

Servera med tortillachips eller som tillbehör till tacos eller tortillas.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp
Höstsoppa med pumpa, paprika och svamp

Värmande soppa med mycket smak.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Halloumipytt med grönsaker & pesto
Halloumipytt med grönsaker & pesto

Servera som sådan eller som tillbehör till andra rätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Broccolisallad
Broccolisallad med tomat & kapris

Servera som tillbehör till varmrätter.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat toast
Tomat toast

Servera som förrätt eller som snack på antingen fest eller vardag.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Krämig pumpa- & paprikasoppa
Krämig pumpa- & paprikasoppa

Servera med lite grädde och färsk timjan.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tomat & zucchinigratäng med fetaost
Tomat & zucchinigratäng med fetaost

Serveras varm som tillbehör till huvudrätten eller som förrätt.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Äppelpaj
Äppelsmulpaj med två ingredienser

Servera med en klick grädde eller vaniljglass.

Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Picklad rödlök med chili
Picklad rödlök med chili

L