Minipaprikat

Minipaprikoita papuseoksen ja fetan kera

Täytetyt minipaprikat on erinlainen ja hauska alkupala. Sopivat myös lisukkeena eri lämminaterioiden kanssa tai tapaksina.

Ainesosat

Annoslaskuri: 20 paprikaa

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Huuhtele ja puolita minipaprikat.
  • Aseta leivinpaperilla varustellulle pellille.
  • Pienennä punasipuli ja ruskista pannulla oliiviöljyssä.
  • Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi, hakkaa korianteri ja babypinaatti ja lisää paistinpannuun.
  • Purista joukkoon sitruunaa ja lisää kaikki mausteet.
  • Paista papusekoitus muutaman minuutin.
  • Jaa sitten papusekoitus paprikapuolikkaisiin.
  • Pienennä feta juusto ja ripottele papuseoksen päälle.
  • Paahda uunin keskitasolla 15 minuuttia.
  • Koristele tuoreella korianterilla.
Hauska alkupalaksi, lisukkeeksi tai tapaksena.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Kausi: Juhla
Valmistustapa: Paistettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti