Tomaatti-fetapasteijat
Täydelliset pikkusuolaiset kahvipöytään!

Ainesosat
4kpl | Voitaikinalevyä |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
150g | Fetajuustoa |
2rkl | Persiljaa |
1kpl | Kananmuna |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Suolaiset leivonnaiset Alkupalat Naposteluruoka Välipalat |
Erikoisruokavalio | Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Tuoteosastot | Tomaatit |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Sekoitettu Uunissa Voidaan esivalmistella Leivonta |
Tee näin:
- Lämmitä uuni 180 asteiseksi.
- Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi.
- Hienonna Dunne tomaatit.
- Sekoita tomaatit, fetajuusto ja persilja.
- Asettele voitaikinan päälle ruokalusikallinen tomaatti-fetajuustotäytettä.
- Taita taikina täytteen päälle kolmioksi.
- Puristele saumat kiinni.
- Laita pasteijat leivinpaperoidulle uunipellille.
- Voitele kananmunalla.
- Paista uunissa 10-15 minuuttia, kunnes kauniin ruskeita.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.