Kasvisreseptit

Tomaatti-harissapata

Tässä on pata täynnä makua! Padassa on mausteena harissatahnaa joka on tunisialainen maustetahna, tai suomeksi käännettynä chilitahna. Harissassa on mausteena chiliä, valkosipulia ja tomaattia.
(0)
(942)
Ainesosat
Tulosta
200gHerkkusieni
2kplKeltasipuli
1kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
400gNärpiön Vihanneksen Favorino tomaatti
50gHarissatahna
0,5dlOliiviöljy
4kplValkosipulikynsi
1lVesi
1ruukkuTuore basilika
1rklSuola
1rklSokeri
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pataruoat
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Kananmunaton
Maidoton
Kausi
Arkiruoka
Tuoteosastot
Paprikat
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Tee näin:
  1. Kuumenna iso kattila.
  2. Lisää kattilaan oliiviöljy, harissatahna, paloiteltu valkosipuli ja suikaloitu keltasipuli.
  3. Kuullota pari minuuttia.
  4. Lisää joukkoon paloitellut herkkusienet ja tomaatit.
  5. Kuullota vielä minuutti.
  6. Lisää kattilaan vesi ja basilikanlehdet.
  7. Hauduta pikkuhiljaa padaksi.
  8. Mausta suolalla ja sokerilla.
  9. Tarjoile vaikka riisin kanssa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.