Kasvisreseptit

Yrtticheesecake

Sopii niin kahvipöytään kuin skumppa lasin kanssa!
(0)
(434)
Tulosta
Pohja
200gMaalahden limppua tai vastaavaa
75gVoita
Täyte
0,5ruukkuaTuoretta rakuunaa
1nippuaTilliä
0,5ruukkuaTimjamia
0,5ruukkuaBasilikaa
600gMaustamatonta tuorejuustoa
2tlDijon-sinappia
1tlSuolaa
2tlAgar agar
1dlRuokakermaa
Koristeluun
1purkkiOranssit helmitomaatit
Tuoreita yrttejä
  1. Pohja
  2. Leikkaa maalahden limppu isoiksi paloiksi, sulata voi.
  3. Riko limppu voin kanssa monitoimikoneessa rakeiseksi massaksi.
  4. Purista massa 24cm:n irtopohjavuokaan.
  5. Aseta kylmään.
  6. Täyte
  7. Hienonnettu rakuunaa, tilliä ja basilikaa, laita kulhoon ja sekoita hyvin yhdessä tuorejuuston, sinapin ja suolan kanssa.
  8. Kiehauta agar agar yhdessä ruokakerman kanssa, anna kiehua muutaman minuutin.
  9. Sekoita nopeasti lämmin kerma tuorejuusto yrttisekoitukseen, sekoita hyvin.
  10. Täytä vuoka täytteellä ja aseta kylmään ainakin 3 tunniksi.
  11. Päällystä juustokakku kotimaisilla keltaisilla helmitomaateilla ja tuoreilla yrteillä.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.