Black Bean Brownies

Black Bean Brownies

Brownies joissa jauhojen sijaan mustia papuja.

Ainesosat

  • 380 g Esikeitettyjä mustia papuja tetra-pakkauksessa
  • 50 g Voita
  • 0,5 dl Kaakaota
  • 1.5 dl Kookossokeria
  • 4 kpl Kananmunaa
  • 1 mm Suolaa
  • 80 g Tummaa suklaata
  • 100 g Pakastevadelmia
Annoslaskuri: 6 isoa palaa

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Huuhtele pavut ja sulata voi.
  • Laita tehosekoittimeen ja sekoita.
  • Lisää kaakao, kookossokeri, kananmunat ja suola. Sekoita sileäksi taikinaksi.
  • Pienennä suklaa ja sekoita se viimeiseksi taikinaa.
  • Voitele vuoka (n 15x20cm) ja kaada taikina siihen
  • Kaada päälle vadelmat ja paina niitä hiukan alas taikinaan.
  • Paista uunin keskitasolla 60 minuuttia.
  • Kakku on tahmeä kun otat sen uunista, se maistuu parhaimmalle kun se on ollut yön jääkaapissa.
  • Tarjoile sulatettujen vadelmien ja ehdotuksena pienen määrän kuohukermaa tai vaniljäjäätelön kanssa.
Tarjoile sulatettujen vadelmien ja ehdotuksena pienen määrän kuohukermaa tai vaniljäjäätelön kanssa.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton
Valmistustapa: Miksaamalla, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti